alabala
Начало
Български
English
+359 56 56 30 10
maiak-m@maiak-m.bg

ВИЗИЯ

 
 • НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В ДОСТАВКАТА И ОБРАБОТКАТА НА МЕТАЛИ!
  Ние разбираме и вярваме, че точността и коректността в отношенията между партньорите са ключови фактори в успешното развитие на всеки бизнес. Вече над 20 години "МАЯК-М" АД е ярко доказателство за това. Всеки нов клиент е потенциален бъдещ партньор.
 • ПРЕДПОЧИТАН ДОСТАВЧИК НА МЕТАЛИ И УСЛУГИ СВЪРЗАНИ С ТЯХ!
  Ние се стремим да предлагаме на нашите партньори все по-голям асортимент от метали и услуги, свързани с тяхната обработка. Този факт ще продължава да ни превръща в една чудесна алтернатива за доставката и обработката на стандартни и нестандартни метали. Наличието на складови бази в градовете Русе, София, Пловдив, Варна и Бургас ни позволява да бъдем максимално достъпни за нашите партньори, като им гарантираме ефективност чрез успешно планиране на количества, цени и срокове за доставка.
 • СИМВОЛ НА ТРАДИЦИИ И КАЧЕСТВО В ОЧИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ! 
  От самото основаване на компанията до сега качеството е било и ще продължава да бъде на първо място. Независимо дали става въпрос за продуктите, които предлагаме, или обслужването на клиентите ни, ние дълги години сме водени от този принцип. Не случайно "МАЯК-М" АД съвсем заслужено е символ на традиции и качество в бранша.
 • МОТИВИРАН ЕКИП!
  Вдъхновени всеки ден. Всички ние работим координирано и сплотено, като ясно осъзнаваме своите задължения и отговорности. Ние вярваме, че всеки един от нас със своите индивидуални способности и качества е изключително значим за постигането на фирмените цели в краткосрочен и дългосрочен план. Всички ние се стремим да бъдем максимално ефективни и да даваме всичко от себе си, защото живеем с ясното съзнание, че това е единственият път да се изградим като специалисти и професионалисти - важна предпоставка за растежа и просперитета на компанията.